Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Braşov a demisionat

  • Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Braşov, Ramona Ionescu, a demisionat
  • Aceasta a făcut anunţul în timpul unei şedinţe a Consiliului Judeţean Braşov
  • În Braşov sunt 57 de persoane în carantină, potrivit DSP
5571 afișări
Imaginea articolului Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Braşov a demisionat

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Braşov a demisionat

În plină criză coronavirus, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Braşov, Ramona Ionescu, demisionează. Presa locală vehiculează informaţia că demisia a venit după o sedinţă la Consiliul Judeţean.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Ramona Ionescu, managerul Spitalului clinic de Boli infecţioase din Braşov, şi-a dat demisia.

„Ieri (joi - n.r.) după-amiază şi-a dat demisia la o şedinţă de lucru pe care o aveam. Nu ne-a motivat. Este o decizie personală", a declarat Veştea.

Potrivit acestuia, vineri urmează să fie prezentat noul manager al Spitalului clinic de Boli infecţioase Braşov.

Presa locală scrie că Ramonei Ionescu i s-a cerut la o şedinţă a Consiliului Judeţean ca pacienţii trimişi în UPU să fie însoţiţi de rezultatul analizelor medicale făcute deja, iar ea ar fi răspuns că nu poate face acest lucru, pentru că nu se înţelege cu medicii din spitalul pe care-l conduce.

În Braşov, potrivit DSP, sunt 57 persoane în carantină şi 262 persoane autoizolate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici