Mandate de arestare în lipsă pentru doi bărbaţi care au împuşcat un tânăr în Galaţi

Magistraţii au emis, vineri, mandate de arestare în lipsă pe numele a doi bărbaţi care, în urmă cu cinci luni, au tras mai multe focuri de armă şi au împuşcat un tânăr la intrarea într-un cazinou din Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

281 afișări
Imaginea articolului Mandate de arestare în lipsă pentru doi bărbaţi care au împuşcat un tânăr în Galaţi

Mandate de arestare în lipsă pentru doi bărbaţi care au împuşcat un tânăr în Galaţi

Poliţia îi caută de aproximativ cinci luni pe doi bărbaţi care au deschis focul pe stradă, cu un pistol cu gloanţe de foc, şi au împuşcat un tânăr.

Deoarece victima a refuzat să coopereze cu anchetatorii, identitatea atacatorilor a rămas mult timp necunoscută.

După aproximativ cinci luni, oamenii legii au reuşit să afle numele persoanelor implicate în răfuiala din stradă, iar instanţa a decis să îi aresteze preventiv, în lipsă, pe cei doi bărbaţi, care sunt cercetaţi pentru tentativă de omor calificat, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Tribunalul Galaţi a dispus admiterea propunerii de luare a măsurii arestării preventive, în lipsă, faţă de inculpaţii: Caciu Constantin Dragoş, cercetat pentru săvârşirea, în stare de recidivă, a infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi Bogdan Cosmin Petruţ, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment, a rezultat că în noaptea de 15/16.09.2018, inculpaţii Caciu Constantin Dragoş şi Bogdan Cosmin Petruţ, împreună cu alţi doi inculpaţi, purtând fără drept pistoale cu muniţie Makarov, s-au deplasat până în faţa cazinoului (...) din municipiul Galaţi, unde au tras mai multe focuri de armă asupra unui grup de aproximativ 10 persoane. Cinci dintre gloanţe au nimerit o persoană, căreia i-au cauzat leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Incidentul de lângă cazinou s-a produs în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018. Atunci, un tânăr de 31 de ani a fost împuşcat în burtă şi în picioare cu gloanţe de foc. Câteva ore mai târziu, victima a fost adusă în stare gravă la spital şi ulterior a refuzat să le spună pooliţiştilor ce s-a întâmplat. Incidentul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112 de un gălăţean care locuieşte în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici