Manifestantul "Ceauşescu", protest la casa lui Ion Iliescu după anunţul trimiterii în judecată în Dosarul Revoluţiei

Protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”, a fost, luni, la casa unde locuieşte fostul preşedinte Ion Iliescu după anunţul că fostul şef de stat a fost trimis în judecată în Dosarul Revoluţiei din decembrie 1989, alături de Gelu Voican Voiculescu şi Iosif Rus, fost şef al Aviaţiei Militare.

1000 afișări
Imaginea articolului Manifestantul "Ceauşescu", protest la casa lui Ion Iliescu după anunţul trimiterii în judecată în Dosarul Revoluţiei

Manifestantul "Ceauşescu", protest la casa lui Ion Iliescu după anunţul trimiterii în judecată în Dosarul Revoluţiei

"Vei fi găsit vinovat! Nu vei scăpa! Să ne spui şi nouă cum de meriţi tu atâta protecţie? Din banii cui?", a strigat manifestantul la uşa locuinţei lui Ion Iliescu.

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut şi sub porecla de „Ceauşescu”, a montat, în noaptea de duminică spre luni, şi un vas de WC pe sigla PSD de la sediul din Bucureşti al partidului. Acesta a filmat toată acţiunea şi a postat video pe contul său de Facebook. Pe vasul de toaletă, care conţinea şi un sul de hârtie igienică, era inscripţionat un mesaj obscen la adresa formaţiunii conduse de Liviu Dragnea, potrivit imaginilor filmate de protestatar.

El nu este la prima acţiune de acest fel. Pe 1 aprilie, când Ion Iliescu a fost internat în spital din cauza unei afecţiunii cardiace, protestatarul Marian Moroşanu a fost la spitalul unde era fostul preşedinte, încercând să-i aducă acestuia o pereche de cătuşe. Manifestantul a făcut atunci un live pe Facebook din curtea Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu Bucureşti.

Un alt incident a fost la începutul lunii februarie, când „Ceauşescu” l-a huiduit pe Liviu Dragnea, după ce a ieşit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019. Acesta i-a strigat lui Dragnwa „la puşcărie!”. În replică liderul PSD a răspuns: „La puşcărie să mergi tu, securilă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici