Maratonul morţii: Doi concurenţi, bărbat şi femeie, au murit în timpul unei competiţii din Piatra Craiului. Cum s-au produs accidentele

Bărbatul care a căzut într-o râpă la Maratonul Piatra Craiului şi a fost găsit cu fracturi la picioare a murit, după ce starea lui s-a agravat şi a intrat in stop cardio respirator, în timp ce era trasportat la spital.

18817 afișări
Imaginea articolului Maratonul morţii: Doi concurenţi, bărbat şi femeie, au murit în timpul unei competiţii din Piatra Craiului. Cum s-au produs accidentele

Maratonul morţii: O femeie şi un bărbat au murit în timpul unei compeţiii sportive din Piatra Craiului. Cum s-au produs accidentele

Potrivit ISU Argeş, bărbatul avea 39 de ani şi a murit după ce starea lui s-a agravat şi a intrat in stop cardio respirator, în timp ce era trasportat la spital, iar echipajul medical i-a făcut, fără succes, manevre de resuscitare.

Bărbatul a fost rănit grav după ce a căzut într-o râpă la Maratonul Piatra Craiului şi a fost găsit având ambele picioare fracturate.

O altă sportivă care participa la acelaşi maraton a murit după ce a căzut în aceeaşi râpă.

Incidentul în urma căruia cele două persoane au murit s-a produs, sâmbătă, în zona Dâmbovicioara, la Maratonul Piatra Craiului.

„Salvamontul a intervenit pentru salvarea a două persoane. La locul evenimentului au fost găsite două persoane: o femeie în stop cardio-respirator şi un bărbat conştient cu ambele picioare fracturate”, au transmis reprzentanţii ISU Argeş.

Din păcate, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

În zona Piatra Craiului a avut loc un maraton de alergare montană care a fost oprit imediat după accidentarea celor două persoane care au murit.

Taguri:
bărbat,
deces,
maraton

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici