Marcel Vela anunţă că un poliţist de la Crimă Organizată din Bucureşti colabora cu interlopii din Capitală. Măsurile luate de ministru | VIDEO

  • Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, că un poliţist de la Biroul de Combaterea a Criminalităţii Organizate din Bucureşti colabora cu interlopi
  • Bărbatul a oferit sprijin şi informaţii infractorilor din Capitală
  • Ministrul a explicat ce măsuri au fost luate
8713 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela anunţă că un poliţist de la Crimă Organizată din Bucureşti colabora cu interlopii din Capitală. Măsurile luate de ministru | VIDEO

Un poliţist din Capitală de la Organizată din Bucureşti colabora cu interlopii

Ministrul de Interne spune că în acest caz va fi sesizat parchetul pentru că poliţistul le dădea interlopilor din Bucureşti date din anchetele penale dar şi indicaţii cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor.

„Un ofiţer de la Combaterea Criminalităţii Organizate, despre care aveam date şi suspiciuni că s-a apropiat mult prea mult de infractori, nu în sensul de a-i prinde, ci pentru a-i sprijini, a fost pus la dispoziţia unităţii, i-a fost retras accesul la informaţii clasificate şi va fi sesizat parchetul competent”, a declarat Marcel Vela într-o conferinţă de presă susţinută, joi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Ministrul a explicat că aceste măsuri au fost luate pentru „a elimina orice posibilitate ca acest ofiţer de politie să poată afecta în orice fel activităţile poliţiei”.

„Vreau să fiu foarte clar, nu tolerez asemenea comportamente, nu accept ca cei care trebuie să acţioneze împotriva criminalităţii, să elimine infracţionalitatea, să fraternizeze cu infractorii”, a conchis Marcel Vela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici