Marcel Vela, despre poliţiştii de la Caracal: Măsurile propuse le voi semna

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, marţi, întrebat despre poliţiştii cercetaţi disciplinar în cazul de la Caracal, că va semna deciziile care vor fi propuse în urma verificărilor dispuse.

3461 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela, despre poliţiştii de la Caracal: Măsurile propuse le voi semna

Marcel Vela, despre poliţiştii de la Caracal: Măsurile propuse le voi semna

Întrebat despre cei 15 poliţişti cercetaţi disciplinar în cazul de la Caracal, ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că va semna măsurile propuse în urma anchetei.

„Măsurile propuse le voi semna”, a spus Vela.

De asemenea, întrebat despre concediile medicale de care s-ar fi folosit unii dintre poliţiştii cercetaţi, pentru a tergiversa cazul, Vela a spus că va fi verificat şi acest aspect.

„Legat de tot ceea ce aţi spus dumneavoastră cu concedii medicale şi cu tertipuri, ca să vă citez, evident că nu sunt de acord cu ele şi toate posibilele tertipuri vor fi verificate şi măsurile vor fi aşa cum propun comisiile de disciplină, astfel încât să aveţi cunoştinţa că fiecare poliţist vinovat a primit pedeapsa cuvenită”, a mai spus Vela.

Taguri:
vela,
caracal,
interne

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici