Mario Iorgulescu ar fi consumat cocaină înainte de accidentul grav pe care l-a provocat, în urma căruia a murit un om - Surse

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, consumase droguri şi băutură înainte de accidentul pe care l-a provocat la ieşirea din Bucureşti, în care un tânăr şi-a pierdut viaţa, au precizat pentru MEDIAFAX surse medicale.

5417 afișări
Imaginea articolului Mario Iorgulescu ar fi consumat cocaină înainte de accidentul grav pe care l-a provocat, în urma căruia a murit un om - Surse

Mario Iorgulescu ar fi consumat droguri înainte de accidentul în urma căruia a murit un om

Potrivit surselor medicale, Mario Iorgulescu consumase alcool şi cocaină atunci când s-a urcat la volan.

Raportul legiştilor de la Institutul Naţional de Medicină Legală, acolo unde au fost trimise probele biologice ridicate de la Mario Iorgulescu după accident, nu este încă finalizat, dar surse medicale au precizat pentru MEDIAFAX că datele preliminare arată că fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi băut alcool şi ar fi consumat cocaină înainte de a produce accidentul de pe Şoseaua Chitilei, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. El este în continuare intubat şi ventilat mecanic.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, acesta rămânând şi fără permisul de conducere.

Mario Iorgulescu, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

În 2016, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost acuzat că, împreună cu câţiva cunoscuţi, ar fi torturat un bărbat pentru ca acesta să-şi retragă plângerea depusă în cadrul unui dosar penal. Cazul a fost trimis în judecată, dar magistraţii Judecătoriei Sector 3 Bucureşti au decis să-l achite pe fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici