Marius Andruh şi-a dat demisia din CNATDCU

Marius Andruh a anunţat că şi-a dat demisia din Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), după ce ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a schimbat structura Consiliului General al CNATDCU, dar şi conducerile unor comisii.

176 afișări
Imaginea articolului Marius Andruh şi-a dat demisia din CNATDCU

Marius Andruh şi-a dat demisia din CNATDCU

"(Ministrul Educaţiei -n.r.) a schimbat compoziţia CNATDCU, inclusiv a schimbat 14 preşedinti de comisii, care, prin urmare, nu au mai intrat în CNATDCU şi nemaintrând in CNATDU, au intrat alţi preşedinţi. Sunt 35 de comisii. Automat, au fost scoşi şi cei trei vicepreşedinţi pentru că vicepreşedinţii erau preşedinţi de comisii şi nemaifiind preşedinţi de comisii, n-au mai fost nici membri în Consiliul General, nici vicepreşedinţi", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Marius Andruh.

Academicianul a precizat că nu pleacă doar din funcţia de preşedinte al Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), ci de tot din instituţie.

"Nu ştiu motivul schimbării. Parţial, nu am fost multumiţi de persoanele care au venit şi faptul că nu am mai avut cei trei vicepreşedinti. Mi-am dat demisia ieri şi chiar nu ştiu cine vine în schimb", a mai spus, pentru MEDIAFAX, Marius Andruh.

La finele lunii ianuarie, Marius Andruh a fost votat în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, până atunci el deţinând funcţia de vicepreşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici