Marius Pantea, demis din funcţia de director general al Loteriei Române. Danuţ Sporea va asigura interimatul

Consiliul de Administraţie al C.N. Loteria Română S.A. a decis revocarea din funcţia de director general a lui Marius Pantea.

1210 afișări
Imaginea articolului Marius Pantea, demis din funcţia de director general al Loteriei Române. Danuţ Sporea va asigura interimatul

Marius Pantea, demis din funcţia de director general al Loteriei Române. Danuţ Sporea va asigura interimatul

"Consiliul de Administraţie al C.N. Loteria Română S.A., în temeiul responsabilităţilor şi atribuţiilor legale, a decis în unanimitate revocarea din funcţia de Director General a domnului Cezar – Marius Pantea. Până la numirea unui nou Director General de către Consiliul de Administraţie al C.N. Loteria Română S.A., interimatul va fi asigurat de către domnul Danuţ Sporea, director economic", se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Danuţ Sporea a fost director economic în cadrul aceleiaşi companii, are conform declaraţiei de avere un apartament în Bucureşti şi un autoturism Ford Fiesta. Acesta a încasat un salariu lunar de 6.900 de lei, iar soţia sa, Daniela Elena Sporea, angajată tot la Loteria Română, a avut un salariu de 4.210 lei/lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici