VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News. Prof. Valentin Stan: Eu nu m-am vaccinat şi nici nu mă vaccinez

Valentin Stan a afirmat, în emisiunea Marius Tucă Show, că nu s-a vaccinat şi nici nu va vaccina. „Toţi românii care cred că vaccinul este o soluţie să meargă să se vaccineze. Fiecare român să acţioneze aşa cum simte. Eu am o gestiune personală cu această boală, nu suntem zei, ne îmbolnăvim. Oamenii care nu vor să se vaccineze îi respectăm la fel.”, a spus Valentin Stan.

564 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News. Prof. Valentin Stan: Eu nu m-am vaccinat şi nici nu mă vaccinez

Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitatul de azi – the one and only, prof. Valentin Stan

Campania de vaccinare în Bucureşti merge brici, dar ameninţarea cu noile tulpini umbresc bucuria imunizării. 

Din Ministerul Sănătăţii ni se spune să nu ne bucurăm prea tare, iar Cîţu promite egalitate, dar doar pentru căţei... scuze... vaccinaţi.

Între timp, un gibon coborât din civilizatul Lichtenstein împuşcă cel mai mare urs din România (şi, cel mai probabil, din Europa), într-o zonă protejată şi într-o ţară care a interzis vânătoarea de trofee de câţiva ani. Scandalul ameninţă să ia proporţii, cu atât mai mult cu cât teribilul act de sfidare naţională nu ar fi putut avea loc fără concursul unor oameni sus-puşi din structurile administrative.

Dar, stai! Asta nu e tot! Astăzi, 10 mai, în România, ne amintim de momentul în care prinţul Carol de Hohenzollern-Sigmaringen depune jurământul de credinţă în faţa Parlamentului şi e proclamat domnitor al României, titulatură pe care şi-o păstrează până în 1881. E o zi cu semnificaţii deosebite. Între 1866 şi 1947, această zi a fost Ziua Naţională a României.

Ce ne facem cu noile tulpini şi cum reacţionăm când un străin vine în ţara noastră şi face ce vrea el? Este România în pragul unui scandal diplomatic? Cum e bine să ne amintim de istorica zi de 10 mai?

La aceste întrebări dar şi la multe alte altele, răspunde... the one, the only... Valentiiiiiin Staaaan! Care se întoarce, după o absenţă pe care publicul Aleph News a remarcat-o. Ai sunat după el nu o dată? Vine diseară la Aleph News prietenul tău, Valentin Stan.

Numai la Marius Tucă Show şi numai la Aleph News. Diseară de la şapte (19.00). “Totul pentru ţară, nimic pentru mine” (Carol I).  

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici