Marko: Am căzut de acord că nu este momentul pentru o remaniere guvernamentală

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe, că s-a căzut de acord că acum nu este momentul unei remanieri guvernamentale, ci trebuie asigurat un guvern stabil.

13 afișări
Imaginea articolului Marko: Am căzut de acord că nu este momentul pentru o remaniere guvernamentală

Marko: Am căzut de acord că nu este momentul pentru o remaniere guvernamentală (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

"Am căzut de acord că nu este cazul. În acest moment, nu de remaniere trebuie să ne ocupăm, ci trebuie să avem un guvern stabil", a spus Marko.

Potrivit acestuia, mai devreme sau mai târziu va fi nevoie de o remaniere, dar nu în acest moment.

În opinia sa, este prematur ca, după patru luni, să se discute despre acest subiect.

"Cândva, la toamnă, putem să facem un bilanţ, dar în acest moment nimeni nu a venit cu propunerea şi nimeni nu are intenţia de a iniţia o remaniere", a spus Marko.

Vicepremierul Marko Bela declara, miercuri, la Senat, că o remaniere guvernamentală este oricând posibilă pentru că un Guvern trebuie reînnoit periodic, dar că nu este momentul acum pentru o astfel de schimbare.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, într-un interviu publicat de ziarul "Adevărul", că, dacă Guvernul nu va lua măsurile necesare în sistemul bugetar, "se pot lua deciziile referitoare la remaniere", el precizând că "linia se va trage undeva la toamnă".

Deputatul PDL Sever Voinescu a scris, pe blogul său, că ideea majorării taxelor, vehiculată la nivel de zvon, nu are susţinători în PDL şi consideră că se impune o schimbare serioasă în echipa de guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici