Mărturia uneia dintre victimele tâlhăriilor violente din Alexandria: Putea să-mi ia geanta fără să mă lovească

Una dintre cele două victime ale tâlhăriilor produse săptămâna trecută în Alexandria, judeţul Teleorman, este şi acum sub supravegherea medicilor, în urma loviturilor primite. Femeia, care este inspector şcolar, spune că a fost urmărită şi că agresorul a lovit-o din spate în cap.

8203 afișări
Imaginea articolului Mărturia uneia dintre victimele tâlhăriilor violente din Alexandria:  Putea să-mi ia geanta fără să mă lovească

Mărturia uneia dintre victimele tâlhăriilor violente din Alexandria: Putea să-mi ia geanta fără să mă lovească

Femeia, angajată ca inspector şcolar de limbi moderne la ISJ Teleorman, povesteşte că în seara zilei de 14 noiembrie mergea spre casă de la serviciu, când a fost atacată de o persoană care încă nu a fost identificată.

„Veneam de la ISJ către casă, pe strada Constantin Brăncoveanu, cred că eram prin zona Episcopiei, când s-a întâmplat. Vorbeam la telefon cu fiica mea. Îmi amintesc că ploua, aşa că am încheiat repede convorbirea şi mi-am pus telefonul în buzunar. După asta nu-mi mai amintesc nimic... Cred că m-a urmărit, a aşteptat să termin de vorbit la telefon şi apoi m-a lovit în cap din spate. Îmi amintesc foarte clar că în faţa mea nu era nimeni. Din momentul acela, am doar flash-uri. Îmi amintesc, de pildă, un bărbat care suna la Ambulanţă şi încerca să mă ridice. M-a lovit, cum vă spun, în cap, am un hematom de dimensiuni mari, am căzut cu faţa pe trotuar şi am nasul spart şi ochii vineţi. La fel şi un cucui mare în frunte”, a povestit, pentru MEDIAFAX, femeia.

Ea susţine că cel care a agresat-o ia furat geanta, în care avea 200 de lei.

„Când am ajuns la spital m-am întâlnit şi cu victima dinaintea mea, fata aceea agresată în scara blocului. Ea nu avea mari probleme fizice, dar era extrem de speriată. Poliţiştii m-au tot sunat zilele astea, dar numai ca să mă asigure că lucrurile se vor soluţiona, însă vă daţi seama că asigurările astea nu sunt suficiente. Îmi pare rău că nu l-am văzut pe agresor, eu am leşinat imediat, deci lovitura pe care mi-a dat-o a fost extrem de puternică. De altfel, şi medicii acum asta vor să rezolve: hematomul din zona capului. Restul zonelor afectate au început să se vindece. Aveam în geantă 200 de lei. Mi-a luat geanta cu totul... Nu înţeleg, însă, de ce nu a putut să ia geanta pur şi simplu, fără să mă lovească aşa", a mai spus inspectorul şcolar corespondentului MEDIAFAX.

Incidentul a avut în 14 noiembrie, când Poliţia Alexandria a fost sesizată prin apeluri la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că în oraş au fost comise două infracţiuni de tâlhărie.

În jurul orei 20.30, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Bucureşti, o femeie în vârstă de 37 de ani ar fi fost lovită, iar agresorul i-ar fi luat un portmoneu şi o sacoşă. În cursul aceleiaşi seri, în jurul orei 21.20, o altă femeie, în vârstă de 62 de ani, în timp ce se afla pe strada Constantin Brâncoveanu, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care i-a furat geanta.

Cele două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Agresorul nu a fost încă prins, iar poliţiştii susţin că între cele două cazuri nu există legături stabilite prin probe, deşi ambele agresiuni s-au petrecut la scurt timp una după cealaltă, în zone foarte apropiate ale oraşului Alexandria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici