Masca devine obligatorie în Sfântu-Gheorghe şi în alte 5 comune din judeţul Covasna

  • Purtarea măştii de protecţie este obligatorie, de marţi, în toate spaţiile deschise şi închise din Sfântu Gheorghe şi din alte cinci comune din judeţul Covasna, unde incidenţa cazurilor de Covid a depăşit 3 la mia de locuitori în ultimele 14 zile.
3507 afișări
Imaginea articolului Masca devine obligatorie în Sfântu-Gheorghe şi în alte 5 comune din judeţul Covasna

Potrivit deciziei adoptate luni de CJSU Covasna, masca este obligatorie în municipiul Sfântu Gheorghe şi în localităţile Arcuş, Bodoc, Malnaş, Valea Mare şi Angheluş, unde rata incidenţei cumulate a cazurilor de Covid-19 a depăşit 3/1.000 de locuitori în ultimele 14 zile.

De asemenea, toate unităţile de învăţământ din Sfîntu Gheorghe, Arcuş, Bodoc, Malnaş, Valea Mare şi Angheluş, Mereni, Poian trec în scenariul 3, cu desfăşurarea activităţilor exclusiv online, pentru următoarele 14 zile.

CJSU a decis interzicerea organizării de evenimente private atât în spaţii închise, cât şi deschise.

Totodată, sunt sistate activităţile restaurantelor şi cafenelelor care funcţionează în interiorul clădirilor din Sfântu Gheorghe, Arcuş, Bodoc, Malnaş, Valea Mare şi Angheluş. CJSU a mai hotărât închiderea sălilor de jocuri, a cinematografelor şi a instituţiilor de spectacole.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici