Masca jos din luna mai?

  • Medic-cercetător: Din luna mai, am putea da masca jos
  • În prezent, masca de protecţie este obligatorie şi în spaţiile deschise
  • Amenzile pentru lipsa măştii sunt cuprinse între 500 şi 2.500 de lei
8025 afișări
Imaginea articolului Masca jos din luna mai?

Masca jos din luna mai

Cât ar mai trebui să purtăm masca de protecţie şi în aer liber?

Cu siguranţă ţi-ai pus întrebarea asta. Medicul-cercetăror Radu Ciornei a explicat la emisiunea ŞTIU, de la Aleph News, motivele pentru care în luna mai ar trebui să renunţăm la acest accesoriu nelipsit în ultima perioadă.
 
 
„Din toate studiile ştiintifice - în luna mai vom ajunge conform mediilor termice la aprox. 20 grade. Şi când vom avea ajutorul soarelui, apreciez că vom putea renunţa la mască. In aer liber, CDC-ul american, OMS-ul, recomandă în momentul de faţă să purtăm masca, dar doar în locurile unde nu putem folosi distanţarea. Avem trei superputeri in lupta cu boala: distanţarea, masca, vaccinul.
 
In luna mai, aproximativ între 7 si 9 milioane de persoane din Romania vor fi făcut boala sau vor fi primit vaccinul. Nu este un amănunt de neglijat”, a afirmat Radu Ciornei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici