Mascaţii au fost chemaţi pentru a opri o petrecere într-un bar din judeţul Sibiu

Trupele Serviciului Acţiuni Speciale au fost chemate pentru a opri o petrecere organizată într-un bar din localitatea Boiţa, judeţul Sibiu, unde participanţii au devenit agresivi verbal cu primii poliţişti sosiţi la faţa locului.

586 afișări
Imaginea articolului Mascaţii au fost chemaţi pentru a opri o petrecere într-un bar din judeţul Sibiu

Mascaţii au fost chemaţi pentru a opri o petrecere într-un bar din judeţul Sibiu

Reprezentanţii Prefecturii Sibiu au transmis, miercuri, că scandalul a avut loc în timpul nopţii de luni spre marţi, într-un bar din localitatea Boiţa, unde, legal, era suspendată temporar activitatea din cauza ratei de infectare mare.

Când au ajuns primii poliţişti, în local se aflau aproximativ 10 de persoane, care au devenit agresivi verbal, astfel că au fost chemaţi mascaţii.

Activitatea barului a fost întreruptă de poliţişti, iar toate persoanele prezente au fost legitimate.

Administratorul localului a fost amendat cu 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activităţii acestor instituţii sau operatori economici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici