Maşină care ducea dezinfectanţi la spitalul din Lugoj, prădată de hoţi pe drum

  • Hoţii au prădat o maşină care transporta, printre altele, dezinfectanţi
  • S-a întâmplat la Lugoj
  • Conducerea spitalului a confirmat incidentul, dar spune că mai are dezinfectanţi
4578 afișări
Imaginea articolului Maşină care ducea dezinfectanţi la spitalul din Lugoj, prădată de hoţi pe drum

Maşină care ducea dezinfectanţi la spitalul din Lugoj, prădată de hoţi

O maşină care trebuia să transporte dezinfectanţi la spitalul din Lugoj a fost prădată de hoţi, scrie site-ul local Lugojinfo.ro
 
Potrivit sursei citate, firma care produce dezinfectanţii a apelat la o companie de curierat pentru a asigura transportul, însă pe drum vehiculul care ducea marfa către spital a fost spart.
 
Lugojinfo.ro scrie că managementul spitalului a confirmat incidentul, dar a dat asigurări că pentru moment nu există probleme în unitatea sanitara.
 
O parte din dezinfectanţi trebuiau să ajungă şi în judeţul Hunedoara, din care provin mai mulţi pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici