Maşină condusă de un şofer băut s-a răsturnat peste două utilaje grele şi a luat foc, pe A2

O maşină condusă de un şofer băut s-a răsturnat, duminică, peste două utilaje grele de pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi a luat foc. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi s-a prezentat mai târziu la secţie să spună ce s-a întâmplat.

1116 afișări
Imaginea articolului Maşină condusă de un şofer băut s-a răsturnat peste două utilaje grele şi a luat foc, pe A2

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, accidentul s-a produs pe Autostrada A2, km 79, calea 1 (Bucureşti-Constanţa), respectiv în zona comunei Dor Mărunt, din judeţul Călăraşi.

„Din relatările celor care asigură paza utilajelor de pe sectorul respectiv de autostradă ( în această perioadă au demarat lucrări de reparaţii ale sistemului rutier), un şofer care se pare că era sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificaţia semnalizării rutiere de deviere a traficului rutier, a intrat prin aceasta, a acroşat finisorul şi s-a răsturnat peste o freză şi un compactor. Şoferul a fost scos din autoturism de cei de la pază şi a fugit, după care autovehiculul a luat foc, apoi incendiul a cuprins şi freza mică şi cilindrul compactor”, au scris reprezentanţii DRDP Constanţa pe pagina lor de Facebook.

Mai târziu, şoferul s-a prezentat la postul de poliţie şi a relatat ce s-a întâmplat.

Oamenii legii fac verificări în acest caz.

Traficul rutier nu a fost afectat din cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici