Maşină cu procese verbale de la secţii de votare, implicată într-un grav accident - FOTO

O maşină care transporta procese verbale rezultate în urma alegerilor prezidenţiale din judeţul Vrancea a fost implicată într-un accident de circulaţie. Acesta s-a produs noaptea trecută pe Drumul European 85, transmite corespondentul MEDIAFAX.

173 afișări
Imaginea articolului Maşină cu procese verbale de la secţii de votare, implicată într-un grav accident - FOTO

Maşină cu procese verbale de la secţii de votare din Vrancea, implicată într-un accident grav

Autoturismul implicat în procesul electoral a lovit în plin o căruţă, iar căruţaşul a ajuns în stare gravă la spital.

Poliţiştii au stabilit că de vină pentru producerea accidentului este căruţaşul care a intrat pe şosea fără să se asigure.

Accidentul a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 la ora 23.17. Poliţiştii au stabilit că un bărbat, din comuna Pufeşti, a condus o căruţă pe un drum agricol şi s-a angajat în traversarea DN2-E85, în afara localităţii Domneşti, fără a acorda prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat din municipiul Adjud.

În urma impactului, cel care conducea căruţa a fost rănit grav, în timp ce pasagerul a suferit răni uşoare.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

Maşina implicată transporta procese verbale rezultate în urma alegerilor prezidenţiale din judeţul Vrancea.

Taguri:
vrancea,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici