Maşină de lux, incendiată într-o parcare din Târgovişte

Un autoturism de 70.000 de euro, Audi A 5, a fost incendiat, vineri, într-un cartier din Târgovişte, proprietarul maşinii spunând că a auzit câteva bubuituri şi că în momentul în care a ieşit pe geamul de la balcon a văzut doi indivizi care aruncau o sticlă cu benzină în interiorul autovehiculului.

342 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, flăcările au distrus câteva elemente din interiorul autoturismului, proprietarul şi vecinii acestuia reuşind să stingă incendiul înainte ca pompierii militari să intervină.

"S-a început o anchetă în acest caz şi urmeză să se stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul. La faţa locului au mers echipaje de poliţie, inclusiv criminalişti, care au ridicat probe", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Proprietarul limuzinei spune că intervenţia la timp a făcut ca flăcările să distrugă doar câteva elemente din interiorul maşinii, unul dintre geamurile laterale fiind spart de cei care au aruncat sticla care conţinea o substanţă inflamabilă.

Anul trecut, proprietarul maşinii a fost implicat într-un scandal care a avut loc chiar în zona unde a fost incendiată maşina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici