VIDEO Maşină fără frâne, în flăcări pe Autostrada A1. Doi tineri, de 17 şi 23 de ani, au sărit din mers

  • O maşină a luat foc în mers sâmbătă pe Autostrada A1.
  • Cei doi tineri de 23 şi 17 ani, care se aflau în autoturism, au sărit din mers.
  • Maşina a rămas fără frâne.
5764 afișări
Imaginea articolului VIDEO Maşină fără frâne, în flăcări pe Autostrada A1. Doi tineri, de 17 şi 23 de ani, au sărit din mers

Sursă imagini: captură ecran Facebook TV Arad

Potrivit ISU Timiş, pompierii au intervenit sâmbătă pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, pe autostrada A1, la kilometrul 514, pe sensul de deplasare Orţişoara-Giarmata.

La faţa locului au ajuns o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul a cuprins întregul autoturism.

Cele două persoane care se aflau în maşină le-au spus pompierilor că au sărit din autoturism, deoarece s-a produs un incendiu la compartimentul motor şi au rămas fără frână.

Un tânăr de 23 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, iar o tânără de 17 ani a prezentat escoriaţii la mâini şi picioare. Aceştia au fost transportaţi la spital.

Incendiul a fost lichidat de pompieri, iar autoturismul a fost afectat în proporţie de aproximativ 90%.

Puteţi viziona videoclipul pe pagina de Facebook (click mai jos).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici