Maşină în flăcări în curtea unui liceu din Piteşti

O maşină aflată în curtea unui liceu din Piteşti a luat foc, luni, iar pompierii acţionează pentru stingerea incendiului în urma căruia nu există victime, informează corespondentul MEDIAFAX.

959 afișări
Imaginea articolului Maşină în flăcări în curtea unui liceu din Piteşti

Maşină în flăcări în curtea unui liceu din Piteşti

Autoturismul, ce aparţine unei firme de curierat, se afla parcat în curtea unui liceu din Piteşti, unde făcea o livrare. Şoferul a observat că de sub capotă a ieşit iniţial fum, iar apoi maşina a fost cuprinsă de flăcări. A reuşit să ia documentele şi a sunat la 112, să cheme ajutoare.

"La faţa locului acţionează pentru stingerea incendiului auto un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă. Din fericire, nu există victime şi nici pericol de propagare", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş.

Potrivit aceleiaşi surse, nu se cunosc cauzele care au condus la izbucnirea incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici