Maşină în flăcări pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost oprit

Traficul este oprit sâmbătă la prânz pe Autostrada Soarelui, în judeţul Călăraşi, după ce o maşină a luat foc.

347 afișări
Imaginea articolului Maşină în flăcări pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost oprit

Maşină în flăcări, pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost oprit

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, incidentul a avut loc pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 31, pe sensul către litoral, în apropierea localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi.

Un incendiu a izbucnit la o maşină aflată pe banda de urgenţă.

Nu sunt persoane rănite, însă traficul rutier este oprit în totalitate pe sensul către Constanţa, au transmis poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici