Maşină lovită de tramvai în Arad: vatmanul şi un călător au fost răniţi uşor

Un autoturism a fost lovit de un tramvai, vineri, în municipiul Arad, vatmanul şi un călător fiind răniţi uşor, fără a necesita îngrijiri medicale, în timp ce pentru scoaterea şoferului a fost nevoie de un echipaj de descarcerare întrucât portiera a rămas blocată.

108 afișări
Imaginea articolului Maşină lovită de tramvai în Arad: vatmanul şi un călător au fost răniţi uşor

Maşină lovită de tramvai în Arad: vatmanul şi un călător au fost răniţi uşor (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Tamponarea a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu, din Arad, într-o intersecţie intens circulată, unde un şofer din Maramureş, în vârstă de 40 de ani, a făcut un viraj de întoarcere pe celălalt sens de mers, traversând linia de tramvai printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins de o garnitură aflată în mişcare.

Tramvaiul a lovit maşina în portiera şoferului, care a fost deformată şi a rămas blocată, astfel că a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al pompierilor pentru scoterea şoferului.

Bărbatul aflat la volanul maşinii nu a fost rănit, însă vatmanul şi un pasager au suferit răni uşoare, zgârieturi, în urma impactului dintre cele două vehicule. Cei doi nu au necesitat îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber, evenimentul a fost înregistrat drept tamponare, pentru că nimeni nu a primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun că şoferul maramureşean a efectuat o manevră greşită, pentru că a întros maşina printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

Traficul rutier nu a fost afectat, iar circulaţia tramvaielor a fost oprită pentru scurt timp, până la efectuarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici