Maşină lovită de un tir în Giurgiu. Trei persoane au murit şi o a patra este grav rănită

Trei femei şi-au pierdut viaţa şi un bărbat a fost grav rănit, marţi, pe DN6 în localitatea Ghimpaţi din judeţul Giurgiu, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tir, accidentul petrecându-se după ce una dintre femei a întors autoturismul fără să se asigure.

1685 afișări
Imaginea articolului Maşină lovită de un tir în Giurgiu. Trei persoane au murit şi o a patra este grav rănită

Maşină lovită de un tir în Giurgiu. Trei persoane au murit şi o a patra este grav rănită

Accidentul s-a petrecut marţi, puţin după ora prânzului, în localitatea Ghimpaţi, pe DN6, sensul de mers spre Capitală. Victimele erau rude şi locuiau în zonă.

"În accident au fost implicate un autotren şi un autoturism. În urma impactului au rezultat patru victime, toate încarcerate. După operaţiunea de descarcerare, un bărbat a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arsenie din Capitală, în stare de inconştienţă. Celelalte trei victime, toate femei, au fost găsite decedate", a declarat Cristian Virag, purtător de cuvânt al ISU Giurgiu, pentru MEDIAFAX.

Cercetările făcute de poliţiştii de la Rutieră arată că accidentul s-ar fi petrecut după ce femeia care se afla la volanul autoturismului ar fi întors fără să se asigure.

"O tânără în vârstă de 20 de ani în timp ce a iniţiat şi a efectuat manevra de întoarcere nu s-a asigurat corespunzător şi autoturismul său a intrat în coliziune cu un autotren care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi a încă două femei, plus rănirea unui bărbat, toţi pasageri în acelaşi autoturism. Pe durata cercetărilor la faţa locului, traficul s-a desfăşurat pe un fir, alternativ. Acum circulaţia în zonă a revenit la normal", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, Vasilache Constantin, pentru MEDIAFAX.

Şoferul tirului, un bărbat din Dolj, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici