Maşină răsturnată în Timiş. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, joi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, din motive deocamdată necunoscute, pe un drum din judeţul Timiş.

48 afișări
Imaginea articolului Maşină răsturnată în Timiş. Patru persoane au fost rănite

Maşină răsturnată în Timiş. Patru persoane au fost rănite

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, accidentul s-a produs în comuna Birda, unde o maşină în care se aflau 4 persoane s-a răsturnat.

O femeie de 73 ani a rămas blocată, a fost extrasă şi predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital, conştientă şi cooperantă.

De asemenea, o femeie de 40 de ani care acuză dureri la spate a fost preluată de un echipaj SAJ pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

În accident au fost răniţi şi doi bărbaţi, unul acuzând dureri la spate, iar celalălat prezentând dureri la braţe.

Cauzele pentru care s-a răsturnat maşina sunt deocamdată necunoscute.

Taguri:
timiş,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici