Maşină răsturnată într-o prăpastie din Munţii Apuseni: Jandarmii montani au salvat o familie cu un copil | FOTO

O familie cu un copil, din localitatea Poiana Vadului, judeţul Alba, care s-a răsturnat cu maşina într-o prăpastie din Munţii Apuseni, a fost salvată de jandarmi după ce bărbatul a reuşit să urce până la marginea drumului şi să ceară ajutor.

1544 afișări
Imaginea articolului Maşină răsturnată într-o prăpastie din Munţii Apuseni: Jandarmii montani au salvat o familie cu un copil | FOTO

Maşină răsturnată într-o prăpastie din Munţii Apuseni: Jandarmii montani au salvat o familie cu un copil

Un echipaj de jandarmi montani din Alba, care se mergea din Alba Iulia spre Arieşeni, a fost oprit, miercuri, de către un bărbat care cerea ajutor, pe marginea drumului şi care le-a spus că a derapat într-o curbă periculoasă şi s-a răsturnat cu maşina într-o prăpastie.

Bărbatul a mai spus că este din Poiana Vadului şi mergea împreună cu soţia şi fetiţa lor, dinspre Zlatna, spre Abrud.

El a mai explicat că după răsturnarea maşinii, nici el, nici soţia lui nu şi-au mai putut găsi telefoanele mobile, pentru a cere ajutor.

Jandarmii au coborât la locul unde s-a prăbuşit maşina, o zonă foarte greu accesibilă, unde au găsit celelalte două victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Alba, Adela Toma, soţia bărbatului era rănită la o mână şi acuza dureri de cap şi de spate.

Jandarmii au apelat serviciul unic de urgenţă 112, iar familia a fost preluată şi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici