Maşina şefului Biroului judiciar din Poliţia Roman a fost incendiată; există un cerc de suspecţi

Maşina comisarului Neculai Bodron, şeful Biroului Judiciar din cadrul Poliţiei municipiului Roman, a fost incendiată duminică seara. Autoturismul a fost distrus în proporţie de 30%, după ce persoane necunoscute ar fi aruncat un cocktail Molotov în interior.

244 afișări
Imaginea articolului Maşina şefului Biroului judiciar din Poliţia Roman a fost incendiată; există un cerc de suspecţi

Maşina şefului Biroului judiciar din Poliţia Roman a fost incendiată; există un cerc de suspecţi

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru, focul a fost pus intenţionat, autoturismul şefului Biroului Judiciar, Neculai Bodron, fiind distrus în proporţie de 30%.

”Am avut un incendiu la un autoturism în municipiul Roman, pe strada Tudor Vladimirescu. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Roman. În urma producerii incendiului au ars bancheta din spate şi elementele combustibile din interiorul autoturismului. Autoturismul s-a degradat în proporţie de 30%. Cauza probabilă a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, oamenii legii identificând mai mulţi suspecţi.

”Sesizarea a fost primită în cursul serii de 14 ianuarie, s-a intervenit pentru lichidarea incendiului, nu au fost victime. S-a stabilit faptul că ar fi vorba despre un incendiu provocat intenţionat. A fost deschisă o anchetă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman. A fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere. Este în instrumentarea colegilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Crimninale, de la nivelul IPJ. Există un cerc de suspecţi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Elena Bulgărea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici