Maşinile părăsite pe domeniul public din Sectorul 6 sunt ridicate de către inspectorii Primăriei

Maşinile abandonate în Sectorul 6 al Capitalei sunt ridicate de către inspectorii din cadrul primăriei, joi fiind luate de pe stradă cinci autorisme, anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

1286 afișări
Imaginea articolului Maşinile părăsite pe domeniul public din Sectorul 6 sunt ridicate de către inspectorii Primăriei

Maşinile părăsite pe domeniul public din Sectorul 6 sunt ridicate de către inspectorii Primăriei

Inspectorii Primăriei Sectorului 6, împreună cu echipe formate din reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, ai Brigăzii de Poliţie Rutieră şi ai Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane, au ridicat joi, 10 martie, de pe domeniul public cinci autovehicule abandonate.

Acţiunea face parte din programul de gestionare a maşinilor abandonate sau fără stăpân (fără numere de înmatriculare) care ocupă inutil spaţiile publice din sector şi care, de cele mai multe ori, sunt transformate în locuinţe pentru persoane fără adăpost, devinind focare de infecţie.

"Cele cinci maşini au fost ridicate din următoarele zone: B-dul Iuliu Maniu, B-dul Timişoara, Drumul Taberei, Aleea Callatis", se mai spune în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici