Măştile sunt motiv de ceartă între clienţi şi comercianţi. O femeie a pălmuit vânzătoarea care o atenţionase să poarte mască şi acum va plăti

Femeia din Baia Mare care a pălmuit o vânzătoare după ce i-a atras atenţia că nu poartă mască de protecţie în magazin a fost amendată cu 500 de lei de poliţişti.

834 afișări
Imaginea articolului Măştile sunt motiv de ceartă între clienţi şi comercianţi. O femeie a pălmuit vânzătoarea care o atenţionase să poarte mască şi acum va plăti

Mediafax FOTO

IPJ Maramureş anunţă că în urma apariţiei în mediul online a imaginilor video despre incident femeia a fost identificată.

„Agresoarea este din Baia Mare. A fost sancţionată contravenţional pentru nepurtarea măştii de protecţie în contextul stării de alertă”, au spus poliţiştii.

Amenda a fost de 500 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici