Măsuri pentru prevenirea valului patru al pandemiei. Paturile destinate pacienţilor cu COVID-19 au fost suplimentate în spitalele din Capitală

Ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilă a anunţat sâmbătă că numărul de paturi destinate pacienţilor cu COVID-19 a fost suplimentat în această săptămână în spitalele din Capitală.

232 afișări
Imaginea articolului Măsuri pentru prevenirea valului patru al pandemiei. Paturile destinate pacienţilor cu COVID-19 au fost suplimentate în spitalele din Capitală

Măsuri pentru prevenirea valului patru al pandemiei. Paturile destinate pacienţilor cu COVID-19 au fost suplimentate în spitalele din Capitală

Deja au fost suplimetate paturile pentru Terapie Intensivă. Deja Babeşul a cerut şi a primit aviz de la DSP pentru suplimentare. Mai mult, Spitalul Universitar de Urgenţă a pus la dispoziţie aproximativ 250 de paturi pentru pacienţi COVID-19, din care 28 de paturi pentru Terapie Intensivă şi 20 de paturi pentru Terapie intermediară”, a declarat Ioana Mihăilă.

Ea a apus că a vizitat în cursul săptămânii aripa din clădirea Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti care este destinată pacienţilor COVID-19 şi unde există în continuare paturi atât de Terapie Intensivă, cât şi de tratement normal pentru pacienţi.

Ministrul Sănătăţii a spus că majoritatea spitalelor din Capitală care sunt plurispecializate au ambele tipuri de circuite, COVID-19 şi non-COVID, dar că pacienţii infectaţi cu noul coronavirus sunt primiţi şi în toate spitalele care au secţii de boli infecţioase sau de pneumologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici