MateX, platforma gândită de elevi pentru elevi. Un grup de 6 olimpici naţionali la matematică şi-au făcut o platformă, prin care oferă pregătire la matematică

  • 6 olimpici la matematică pregătesc elevi pentru Evaluarea Naţională
  • Alessandra: Nu avem reţineri în a pune întrebări
  • Toată lumea are acces la materia noastră.
2425 afișări
Imaginea articolului MateX, platforma gândită de elevi pentru elevi. Un grup de 6 olimpici naţionali la matematică şi-au făcut o platformă, prin care oferă pregătire la matematică

MateX, platforma gândită de elevi pentru elevi. Un grup de 6 olimpici naţionali la matematică şi-au făcut o platformă, prin care oferă pregătire la matematică

Chiar dacă e abia decembrie, Evaluarea Naţională tot bate la uşă pentru elevii de clasa a VIII-a. Aşa că un grup de 6 olimpici naţionali la matematică şi-au făcut o platformă, prin care oferă pregătire la matematică.

Alessandra este în clasa a-8-a şi a descoperit această platformă pe Instagram. A realizat ca nu poate face faţă nici testelor, nici Evaluării Naţionale.

Alessandra Rusu, elevă: Ne-au spus că ei vor să ne explice matematica încât sa fie ceva logic, să nu învăţăm nimic pe de rost şi să o înţelegem exact cum este ea.

Darius, unul dintre olimpici îţi spune că a fost plăcut surprins de modul în care elevii s-au implicat şi au cerut lămuriri.

Darius Vulturu, olimpic: Noi chiar am fi persoanele potrivite, care să le predea, pentru că avem deja cunoştinţele astea si suntem şi apropiaţi de vârsta. Am găsit o soluţie să facem Live Streaming pe Facebook, în timpul orelor şi după, dacă nu apucă să intre atunci la oră, o să poată să vadă pe urmă site-ul nostru lecţia înregistrată. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici