Video Mavrichie a recunoscut în faţa magistraţilor că l-a ucis pe Caiac

Cătălin Mavrichie, presupusul asasin al lui Mihai Pârvu, zis Caiac, cap al lumii interlope din Craiova, le-a spus, marţi, magistraţilor Curţii de Apel Craiova, care judecă recursul făcut de el la măsura arestării, că regretă fapta şi că a comis crima fără intenţie, el izbuncind în plâns.

2124 afișări

Cătălin Mavrichie a fost externat, marţi dimineaţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, în jurul orei 9.15 fiind dus, sub paza luptătorilor de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă, la Curtea de Apel, unde se judecă recursul înaintat de apărătorii săi împotriva mandatului de arestare emis de Tribunalul Dolj.

Fota Bărbulescu, avocatul lui Cătălin Mavrichie, le-a cerut magistraţilor să respingă propunerea de arestare preventivă şi să caseze încheierea de şedinţă a Tribunalului Dolj prin care clientul său a fost arestat, apărătorul motivând că Mavrichie a fost "provocat".

"Inculpatul nu neagă, dar există dubii legate de condiţiile producerii faptei", a spus avocatul lui Cătălin Mavrichie.

Mavrichie a intrat în sala de judecată îmbrăcat într-un tricou negru, el izbucnind în plâns în momentul în care judecătorul l-a întrebat dacă regretă fapta.

"Regret fapta. Am fost prieteni. Ne ştie lumea. Am tras de frică. Nu am vrut să fac cu intenţie", le-a spus Mavriche magistraţilor.

El susţine că în noaptea de 25 spre 26 august, atunci când Mihai Pârvu, zis Caiac, a fost împuşcat mortal nu a mers la acesta cu intenţia de a-l ucide.

"L-am sunat să-i spun că mi-a luat banii cu cărţi măsluite. L-am sunat să-l trag la răspundere şi mi-a zis că îl trimite pe Chinezu la mine, dar eu am vrut să mă conving singur că este aşa cum spune şi m-am dus spre locuinţa lui Caiac. Pe drum, pe o alee, m-am intersectat cu Chinezu, care a coborât din maşină. Eu cred că Chinezul l-a sunat pe Caiac să-i spună că e Mavrichie la el. Nu m-am dus acolo cu intenţia de a-l omorî. Sunt criminal, cum spune lumea, dar nu am făcut-o cu intenţie", a mai spus Mavrichie.

El susţine că a tras cu pistolul după ce Mihai Pârvu a încercat să-l lovească cu sabia, provocându-i mai multe plăgi.

"Dacă nu cobora atunci când am ajuns eu în preajma locuinţei sale nu se ajungea aici. El s-a făcut cu sabia spre mine, iar nevasta mea l-a rugat în genunchi să mă lase în pace că sunt beat. El a împins-o şi a dat cu sabia, iar eu dacă nu puneam mâna acum eram mort. Am tras cu pistolul de frică. M-am dus cu două pistoale, dar nu am plecat cu intenţia de a-l omorî", le-a mai spus Mavrichie judecătorilor.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, marţi, după aproximativ o oră de deliberări, recursul înaintat de apărătorii lui Cătălin Mavrichie, presupusul asasin al lui Mihai Pârvu, zis Ciac, împotriva mandatului de arestare preventivă emis pe 29 de zile de Tribunalul Dolj.

Cătălin Mavrichie va fi dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, după ce magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins recursul formulat împotriva mandatului de arestare preventivă.

Magistraţii Tribunalului Dolj au emis, vineri seară, mandat de arestare preventivă pe numele lui Cătălin Mavrichie (31 ani), acesta fiind acuzat de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce, marţi dimineaţă, l-ar fi împuşcat mortal pe partenerul său de poker, Mihai Pârvu (41 ani), zis Caiac.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici