Mazăre, despre proteste: Doar aşa pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, i-a felicitat pe românii care au ieşit în stradă şi susţine că doar în acest mod "pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor care cheltuiesc banii ţării pe fel de fel de trăznăi".

926 afișări
Imaginea articolului Mazăre, despre proteste: Doar aşa pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor

Mazăre, despre proteste: Doar aşa pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Le spun bravo, bravo, bravo. De un an de zile spun că doar aşa pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor care cheltuiesc banii ţării pe fel de fel de trăznăi. Dacă simt că le-a ajuns cuţitul la os, bravo, în stradă", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Radu Mazăre.

El a spus că este posibil să participe şi el la un miting, cel mai probabil în Bucureşti.

Mazăre a precizat că reacţia oamenilor îl face să se simtă mândru că este român.

"Mă miră şi mă face să fiu mândru că sunt român. Îmi pierise mândria asta după cât timp ne călca pe gât Chioru'. Şi la Revoluţia din '89 au fost violenţe şi am schimbat conducătorul", a explicat primarul Constanţei.

Mazăre a mai spus că nu înţelege de ce jandarmii au agresat manifestanţii în Bucureşti în condiţiile în care în anii '90 Ion Iliescu a lăsat protestatarii în Piaţa Universităţii aproape o lună de zile.

"Nu înţeleg de ce îi fugăresc şi îi bat jandarmii. Iliescu cel hulit ca fiind comunist ne-a lăsat în Piaţa Universităţii aproape o lună. Băsescu cel anticomunist şi democrat i-a luat la bătaie din prima zi. Dacă îl dau jos pe Chioru' galeriile echipelor de fotbal, mă las de kite şi mă apuc de fotbal", a afirmat Mazăre.

El a precizat că a acordat autorizaţie de miting zilnic până pe 31 ianuarie, între orele 08.00 şi 23.00, Asociaţiei "Haiducilor" condusă de Nicolae Mavrodin.

Edilul susţine că aceştia vor protesta în faţa Prefecturii Constanţa solicitând demisia prefectului de Constanţa, a Guvernului, a preşedintelui Traian Băsescu, solicitând organizarea de alegeri anticipate şi dorind să transmită un mesaj de solidaritate cu dr. Raed Arafat.

Mazăre a mai fost întrebat şi cum şi-a petrecut vacanţa în Honduras şi Venezuela, dar a spus că nu este momentul potrivit pentru a aborda acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici