Mazăre, despre Raed Arafat: Nu m-aş fi întors să ling acolo unde am fost scuipat

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, marţi seară, la protestul celor 300 de persoane din municipiu, că apreciază ceea ce a făcut Raed Arafat cu SMURD, dar dacă ar fi fost în locul acestuia nu s-ar fi întors "să lingă acolo unde a fost scuipat" de Traian Băsescu.

1029 afișări
Imaginea articolului Mazăre, despre Raed Arafat: Nu m-aş fi întors să ling acolo unde am fost scuipat

Radu Mazare (Imagine: Thomas Campaeanu / Mediafax Foto)

"Un bărbat trebuie să aibă coloană vertebrală. După ce l-a scuipat Băsescu jumătate de oră în direct, să te întorci ca să... eu nu aş fi făcut-o. Mai multe nu vreau să comentez. Apreciez ceea ce a făcut cu SMURD, dar ca şi atitudine, ca şi verticalitate, nu m-aş fi întors să ling acolo unde am fost scuipat", a spus Radu Mazăre.

Radu Mazăre a venit, marţi seară, în zona unde are loc mitingul pentru a participă la o emisiune de televiziune, fiind întâmpinat cu simpatie de cei aproape 300 de participanţi, şi a scandat împreună cu ei "Jos Băsescu", după care a mers printre manifestanţi şi a dat mâna cu aceştia.

Raed Arafat a revenit în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat la o săptămână după ce demisionat din funcţie în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Premierul Emil Boc a spus că revenirea lui Arafat la MS a avut loc deoarece există voinţă "din ambele părţi", acesta având marţi dimineaţă o discuţie şi cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul Sănătăţii.

Iniţial, oamenii au ieşit în stradă în Capitală şi în mai multe oraşe nemulţumiţi de plecarea lui Raed Arafat din Ministerul Sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici