Mazăre se va căsători pe 10 iulie. Un ofiţer al stării civile merge la Rahova pentru a oficia nunta

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre şi a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie, iar un ofiţer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria, a precizat, pentru MEDIAFAX, fratele fostului edil.

708 afișări
Imaginea articolului Mazăre se va căsători pe 10 iulie. Un ofiţer al stării civile merge la Rahova pentru a oficia nunta

Mazăre se va căsători pe 10 iulie. Un ofiţer al stării civile merge la Rahova pentru a oficia nunta

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a precizat, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au aprobat cererea fostului primar şi a Roxanei Mihalache pentru a se căsători în ziua de 10 iulie.

În aceste condiţii, un ofiţer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Familia lui Radu Mazăre s-a prezentat, vineri, la Penitenciarul Rahova, pentru a-l sărbători pe fostul edil, care împlineşte 51 de ani.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

Taguri:
mazăre,
nuntă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici