Medicii arădeni au găsit un vibrator blocat în vaginul unei fetiţe de 12 ani

Medicii Secţiei de Chirurgie Infantilă a Spitalului Clinic Judeţean Arad au găsit un vibrator blocat în vaginul unei fetiţe de 12 ani, care a fost dusă de părinţi la control, după ce aceasta a acuzat dureri abdominale.

1085 afișări
Imaginea articolului Medicii arădeni au găsit un vibrator blocat în vaginul unei fetiţe de 12 ani

Medicii arădeni au găsit un vibrator blocat în vaginul unei fetiţe de 12 ani

Doctorul Zeno Moldovan, care s-a ocupat de caz, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că fetiţa de 12 ani acuza dureri abdominale şi, pentru că este diabetică dependentă de insulină, a fost dusă de urgenţă la spital de către părinţi.

"Părinţii bănuiau deja că fata s-a masturbat, dar credeau că este vorba de un creion. Am constatat cu stupoare că în vagin era blocat un mini-vibrator. Ne-am documentat şi noi şi am aflat că este un model confecţionat special pentru tinere virgine", a declarat Moldovan.

Conform sursei citate, fata risca să facă o infecţie gravă, datorită imunităţii slăbite de diabet. Ea a fost trasferată la Spitalul Matern Arad, unde medicii i-au extras obiectul.

"A fost o procedură destul de complicată pentru un copil şi a necesitat sedarea. În plus, fata a trebuit deflorată pentru extragerea vibratorului", a explicat Moldovan.

Medicii arădeni spun că acesta este primul caz de acest fel pe care l-au întâlnit la o fată atât de tânără.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici