Medicii au confirmat un nou deces cauzat de gripă. Bilanţul morţilor a ajuns la 192

Medicii au confirmat un nou deces cauzat de virusul gripal, fiind vorba de o femeie în vârstă de 55 de ani din Brăila. Numărul total al deceselor de la începutul sezonului ajunge astfel la 192.

80 afișări
Imaginea articolului Medicii au confirmat un nou deces cauzat de gripă. Bilanţul morţilor a ajuns la 192

Medicii au confirmat un nou deces cauzat de gripă. Bilanţul morţilor a ajuns la 192

Decesul femeii în vârstă de 55 de ani, din judeţul Brăila, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, a fost înregistrat pe 31 martie 2019. Ea nu suferea de alte boli, însă nici nu fusese vaccinată antigripal.

Astfel, numărul total al deceselor de la începutul sezonului ajunge la 192.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici