Medicii din Piatra Neamţ au sunat de patru ori la 112

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale susţine că sâmbătă au fost primite patru apeluri la 112 pentru anunţarea incendiului de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

1358 afișări
Imaginea articolului Medicii din Piatra Neamţ au sunat de patru ori la 112

Medicii din Piatra Neamţ au sunat de patru ori la 112

Potrivit unui răspuns remis MEDIAFAX de STS cu privire la anunţarea incendiului de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Judeţean Neamţ, primul apel la 112 a fost înregistrat la ora 18.46.

„În data de 14 noiembrie a.c., la Centrul 112 Neamţ s-au înregistrat patru apeluri de urgenţă, primul fiind iniţiat la ora 18:46 şi preluat de operatorul STS al 112 în 4 secunde. Apelul a fost procesat şi indexat, conform metodologiei privind cooperarea agenţiilor specializate de intervenţie şi a fost transferat către ISU Neamţ, Poliţie, Ambulanţă şi Jandarmerie”, au transmis reprezentanţii STS.

Conform acestora, incendiul a fost anunţat de către un angajat care face parte din personalul medical al spitalului.

În timpul incendiului de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ au murit 10 persoane, pacienţi intubaţi, bolnavi de Covid 19. Unul dintre medicii care a încercat să-i salveze pe pacienţi a suferit numeroase arsuri şi a fost transportat pentru tratament la un spital din Belgia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
medici,
sts,
112

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici