Medicii legişti confirmă că omul de afaceri Constantin Spak s-a sinucis, înjunghiindu-se în inimă

Medicii legişti confirmă că omul de afaceri Constantin Spak găsit mort în incinta fermei sale din comuna Valea Mare, judeţul Olt, s-a sinucis, înjunghiindu-se de trei ori cu un cuţit în inimă, una dintre lovituri fiindu-i fatală.

169 afișări
Imaginea articolului Medicii legişti confirmă că omul de afaceri Constantin Spak s-a sinucis, înjunghiindu-se în inimă

Medicii legişti confirmă că omul de afaceri Constantin Spak s-a sinucis, înjunghiindu-se în inimă (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Olt, comisar Claudia Radu, medicii legişti din Slatina au descoperit la examinarea cadravului omului de afaceri trei lovituri de cuţit, una dintre acestea fiindu-i fatală.

"Potrivit raportului, sunt trei plăgi tăiate, înţepate, penetrante hemitorace stâng anterior, dintre care una cardiacă. De asemenea, victima a avut hemoragie internă şi externă", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Olt.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Constantin Spak a fost dus la vila omului de afaceri din localitatea Potcoava, judeţul Olt.

Omul de afaceri Constantin Spak a fost găsit mort, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, în incinta fermei sale din comuna Valea Mare (Olt), din primele cercetări ale poliţiştilor reieşind că bărbatul s-ar fi înjunghiat de trei ori cu un cuţit în zona inimii.

Incidentul a fost anunţat de o femeie la numărul unic de urgenţă 112.

Prietenii bărbatului au spus că omul de afaceri suferise în urmă cu puţin timp o operaţie de transplant de ficat.

"Ultima dată l-am văzut miercuri. Am fost pe la el pentru că mi s-a părut abătut. Suferise într-adevăr o operaţie de transplant, dar nu cred că acesta este motivul. Am auzit şi eu că lumea de aici susţine că ar fi avut probleme cu banii, că ar fi pierdut nişte bani", a spus unul dintre prietenii lui Constantin Spak.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici