Medicul Claudiu Turculeţ, noul manager interimar al Spitalului Floreasca: ” Sunt nişte lipsuri în momentul de faţă”

Ministerul Sănătăţii anunţă că Vlad Voiculescu a semnat ordinul de numire în funcţia de manager interimar al Spitalului de Urgenţă Floreasca a medicului Claudiu Turculeţ, acesta conducând unitatea medicală şi în perioada 2006-2009.

2079 afișări
Imaginea articolului Medicul Claudiu Turculeţ, noul manager interimar al Spitalului Floreasca: ” Sunt nişte lipsuri în momentul de faţă”

Medicul Claudiu Turculeţ, noul manager interimar al Spitalului Floreasca

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a semnat ordinul de numire a Conf. Dr. Claudiu Ştefan Turculeţ în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Turculeţ este medic primar chirurg şi a mai condus Spitalul Floreasca în perioada 2006-2009, iar până acum a fost şeful secţiei de Chirurgie Generală I a unităţii medicale. Interimatul este asigurat până la momentul organizării concursului pentru funcţia de manager.

Contactat de MEDIAFAX, noul manager a declarat că va face tot posibilul ca Spitalul de Urgenţă Floreasca să funcţioneze în parametrii cei mai buni.

"În afară de prioritatea care o reprezintă centrul de arşi, o altă prioritate este funcţionarea cât mai bună a spitalului. Încă nu am făcut o evaluare, dar sunt nişte lipsuri în momentul de faţă. Mâine dimineaţă mă întâlnesc cu lumea. Am vorbit şi cu cei UPU. Am mai fost manager al spitalului şi nu am avut probleme. Medicii de la UPU şi-au retras demisiile săptămâna trecută. Ne străduim să agregăm energiile din spital pentru funcţionarea la parametri cât mai buni", a spus noul manager interimar al spitalului.

Managerul interimar al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Sorin Păun, a demisionat săptămâna trecută, ca urmare a unui scandal izbucnit la nivelul unităţii medicale. 17 medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, care lucrează la Unitatea Primiri Urgenţe SMURD, au vrut să-şi dea demisia pe motiv că sunt trataţi într-un mod nedemn şi abuziv de către managerul interimar Sorin Păun. Demisiile au fost depuse după ce au apărut spaţiul public înregistrări audio în care Sorin Păun i-ar fi înjurat pe medici. Doctorul Păun a fost numit manager interimar în aprilie, după ce fostul ministru al Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, i-a cerut demisia managerului Nicuşor Louchi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici