MedLife a intrat pe segmentul recoltării de celule stem

MedLife a intrat pe segmentul recoltării de celule stem în urma unui parteneriat cu Stem Sure Solutions, reprezentanţa unei companii daneze de profil, unităţile urmând să fie stocate şi procesate în Danemarca, se arată într-un comunicat al furnizorului de servicii medicale private.

219 afișări
Imaginea articolului MedLife a intrat pe segmentul recoltării de celule stem

MedLife a intrat pe segmentul recoltării de celule stem (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stem Sure Solutions este reprezentanţa din România a băncii de celule stem StemCare din Danemarca.

De la deschiderea maternităţii MedLife, în urmă cu trei ani, în unitate au fost înregistrate aproximativ 2.000 de naşteri, potrivit datelor companiei.

Principalii concurenţi pe piaţa de celule stem din România sunt Cord Blood Center, Biogenis şi Stem-Health Unirea.

În prezent, MedLife deţine un spital privat, patru hyperclinici, cinci laboratoare proprii de analize, 28 de centre medicale generaliste, cinci centre cu specializare unică și colaborări cu peste 110 de clinici medicale partenere din toată țara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici