Mehedinţi: Circulaţie îngreunată pe DN 6 din cauza scurgerilor de pe versanţi

Circulaţia pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, se desfăşoară cu dificultate, pe un singur sens, luni dimineaţă, din cauza scurgerilor de pe versanţi ca urmare a ploilor abundente, drumarii intervenind pentru curăţarea şoselei.

190 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Circulaţie îngreunată pe DN 6 din cauza scurgerilor de pe versanţi

Mehedinţi: Circulaţie îngreunată pe DN 6 din cauza scurgerilor de pe versanţi (Imagine: Alina State/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, la kilometrii 347, în zona Gura Văii, şi 357+400 de metri, la intrarea în tunelul Bahna, carosabilul este acoperit pe un sens al drumului cu apă şi mâl scurse de pe versanţi, în urma precipitaţiilor abundente din cursul nopţii.

Astfel, traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens, alternativ, fiind dirijat de mai multe echipaje de poliţişti.

În prezent, drumarii acţionează pentru curăţarea drumului.

Judeţul Mehedinţi se află sub avertizare cod galben de ploi şi fenomene periculoase până luni, la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici