Mehedinţi: Copil de trei ani accidentat de maşina unui judecător, şoferul urmează să fie identificat

Un copil de trei ani a ajuns, joi după-amiază, la spital, după ce a fost accidentat, în faţa Consiliului Judeţean Mehedinţi, de o maşină ce aparţine unui judecător din Drobeta Turnu Severin, şoferul fugind de la faţa locului, iar poliţiştii urmează să stabilească persoana care conducea autoturismul.

259 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Copil de trei ani accidentat de maşina unui judecător, şoferul urmează să fie identificat

Mehedinţi: Copil de trei ani accidentat de maşina unui judecător, şoferul urmează să fie identificat (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Bunica victimei a declarat că băiatul se juca în parcul din apropierea Consiliului Judeţean Mehedinţi, iar la un moment dat l-a auzit plângând, observând că fusese lovit de un autoturism.

"Şoferul era beat mort, după cum vorbea şi cum se legăna. S-a urcat în maşină, a zis că parchează şi a plecat. Nu l-a oprit nimeni", a mai spus bunica.

Tatăl victimei, ajuns şi el la locul accidentului, a declarat că şoferul vinovat a plecat de sub ochii săi, un poliţist din cadrul Serviciului de Ordine Publică fiind primul ajuns la faţa locului şi care i-a permis să părăsească zona.

Subinspectorul Mihai Marin din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin, ajuns pentru cercetarea accidentului, a confirmat că şoferul fugise de la locul accidentului.

"În momentul în care am ajuns la faţa locului, nici autoturismul implicat, nici şoferul nu au fost găsiţi. Din declaraţiile martorilor, ni s-a dat un număr de identificare pe care îl vom verifica", a spus Marin.

Ulterior, autoturismul a fost identificat ca aparţinând judecătorului Sever Dumitraşcu din Drobeta Turnu Severin, care este şi vicepreşedinte al Biroului Electoral Judeţean, care îşi desfăşoară activitatea în clădirea Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Potrivit medicilor, victima este stabilă din punct de vedere hemodinamic, având o fractură la gamba stângă, rămânând internat în Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean, Claudia Jianu, a declarat că are nevoie de aproximativ cinci săptămâni pentru recuperare.

Joi seară, la Drobeta Turnu Severin, sunt aşteptaţi procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care au preluat cercetarea cazului şi care trebuie să stabilească dacă autoturismul era condus în momentul accidentului de judecătorul Sever Dumitraşcu potrivit declaraţiilor martorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici