Mehedinţi: Focuri de armă trase de poliţişti pentru aplanarea unui conflict - VIDEO

Un conflict izbucnit, duminică după-amiază, între participanţii la o sărbătoare câmpenească, la Peştera Topolniţei, organizată de Primăria comunei Cireşu, a fost aplanat de poliţiştii mehedinţeni cu focuri de armă.

64 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Focuri de armă trase de poliţişti pentru aplanarea unui conflict - VIDEO

Mehedinţi: Focuri de armă trase de poliţişti pentru aplanarea unui conflict (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit şefului IPJ Mehedinţi, comisarul-şef Ştefan Ponea, în conflict au fost implicate 10-15 persoane din localitatea Brezniţa, care au intrat cu autoturismul pe o proprietate privată cultivată cu porumb, ce aparţinea unei familii din localitatea Cireşu.

"Din primele verificări se pare că cele 10-15 persoane de la Brezniţa au intrat cu maşina pe proprietatea privată cultivată cu porumb şi alte culturi ce aparţinea unei familii din Cireşu şi care a fost distrusă. Din familia din Cireşu, în conflict au intrat aproximativ şapte-opt persoane", a spus comisarul-şef Ştefan Ponea.

Aceeaşi sursă a declarat corespondentului MEDIAFAX că în conflictul izbucnit între cele două grupări s-au folosit furci şi topoare ce aparţineau celor de la Cireşu, iar gruparea de la Brezniţa a folosit bâte, două persoane din Brezniţa fiind rănite şi transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin cu lovituri uşoare şi fiind, în prezent, în afara oricărui pericol.

"Poliţiştii au folosit armamentul din dotare şi au tras şase focuri de armă în plan vertical, după ce au încercat să aplaneze conflictul", a mai spus Ponea.

La faţa locului, conducerea IPJ Mehedinţi a trimis aproximativ 40 de poliţişti, printre care şi forţe ale Departamentului de Intervenţie Rapidă, care face cercetări, şi vor supraveghea zona pentru ca incidentele să nu se repete.

Video Stirileprotv.ro

Primăria comunei Cireşu, din judeţul Mehedinţi, a organizat, dumincă, cea de 46-a sărbătoare a Peşterii Topolniţa, la care au participat peste 2.000 de mehedinţeni.

În program erau aşteptate concerte ale mai multor ansambluri de muzică populară, concurs pentru desemnarea celui mai bun ţuicar, dar şi drumeţii pe munte.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici