Video Membrii trupei Bere Gratis, implicaţi într-un accident rutier

Toboşarul trupei de muzică bere Gratis şi trei cetăţeni bulgari au fost răniţi, sâmbătă dimineaţă, într-un accident produs pe Drumul Naţional Piteşti- Râmnicu Vâlcea, în localitatea Drăganu, după ce şoferul microbuzului în care erau bulgarii a adormit la volan.

2 afișări

Membrii trupei Bere Gratis se îndreptau, sâmbătă dimineaţă, spre Cluj Napoca, unde trebuie să susţină sâmbătă seară un concert. La un moment dat, drumul le-a fost întrerupt de un microbuz de transport persoane cu numere de Bulgaria, care circula dinspre Piteşti şi al cărui şofer a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens.

Cele două maşini s-au izbit violent, iar în urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului bulgar şi a doi dintre pasagerii microbuzului, cel de al patrulea scăpând fără nicio zgârietură. Toboşarul trupei Bere Gratis, Marian Saracu, a suferit şi el răni uşoare la faţă pentru care nu a fost necesară internarea.

Bulgarii însă au fost transportaţi la Spitalul judeţean Argeş, unde au primit îngrijiri medicale. Medicii de la această unitate spitalicească spun că au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol, dar necesită internara pentru o perioadă de timp.

"Din primele cercetări rezultă că accidentul a avut loc pe fondul oboselii mari la volan. Bulgarii veneau din Olanda în Romania, iar şoferul a condus sute de kilometri şi era surmenat. Cu siguranţă , conducatorul auto a adormit la volan. El va trebui acum să răspundă pentru vătămarea corporală a conaţionalilor săi şi pentru distrugere din culpă", a declarat comisarul şef Marian Badea , şeful Biroului de Poliţie Rutiere Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici