Mercenarii lui Wagner pun mâna pe Africa. Folosesc metode brutale, precum violul şi jaful

La început de an, analiştii politici regionali au făcut o radiografie a situaţiei din Africa, un continent sfârtecat de tot mai multe interese.

6156 afișări
Imaginea articolului Mercenarii lui Wagner pun mâna pe Africa. Folosesc metode brutale, precum violul şi jaful

Există Africa chinezilor, care vizează toate materii prime, există Africa franceză, acum decadentă şi paralizată, dar există şi Africa jihadistă.

Totodată, pe piaţa continentului negru se manifestă „Africa Wagner”, o companie privată de mercenari ruşi, supranumită „armata din umbră” a lui Putin, de care însă preşedintele Rusiei s-a dezis public.

Militarii caută să se impună folosind puterea kalaşnikov-urilor, dar au şi alte metode brutale de „convingere”: violul şi jaful. Ei visează resursele minerale, fiind atraşi de strălucirea minelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici