Mercur, minereu de aur şi o armă fără autorizaţie, descoperite în casa unui bărbat

Poliţiştii din Alba au decoperit, în locuinţa unui bărbat de 30 de ani, suspectat de deţinere de substanţe toxice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ascunderea sursei impozabile, mercur, minereu de aur şi o armă neletală.

1209 afișări
Imaginea articolului Mercur, minereu de aur şi o armă fără autorizaţie, descoperite în casa unui bărbat

Descoperire surprinzătoare: Substanţe toxice şi muniţie, în locuinţa unui bărbat din Alba

Poliţiştii din Alba au făcut, miercuri, o percheziţie la un bărbat de 30 de ani, bănuit de deţinere de substanţe toxice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ascunderea sursei impozabile.

La domiciliul bărbatului, din comuna Noşlac, au fost găsite: o sticlă în care se afla aproape un kilogram de substanţă de culoare argintie şi o armă neletală, pentru care acesta nu a putut prezenta o autorizaţie.

De asemenea, poliţiştii au descoperit şi două vase din plastic ce conţineau aproape 11 kg. de minereu de culoare cenuşie, pentru care bărbatul a prezentat un permis de exploatare, dar care nu a fost înregistrat în evidenţele societăţii pe care acesta o deţine.

Bunurile au fost ridicate pentru analiză şi stabilirea regimului din care acestea fac parte.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre mercur şi minereu de aur.

Taguri:
mercur,
percheziţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici