Mesaje împotriva lui Tudorel Toader au fost proiectate pe faţada Facultăţii de Drept din Iaşi. Cine este organizatorul acţiunii

Mesaje prin care se cere demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, din funcţia de rector al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, au fost proiectate cu laser, sâmbătă seara, pe faţada Facultăţii de Drept din oraş.

25927 afișări
Imaginea articolului Mesaje împotriva lui Tudorel Toader au fost proiectate pe faţada Facultăţii de Drept din Iaşi. Cine este organizatorul acţiunii

Mesaje împotriva lui Tudorel Toader, proiectate pe faţada Facultăţii de Drept din Iaşi

Reprezentanţii asociaţiei ”Evoluţie în instituţie”, organizatorul acţiunii, au anunţat pe Facebook că ieşenii care vor să îi ceară demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, unde este ”rector suspendat”, sunt aşteptaţi sâmbătă seara în faţa Facultăţii de Drept.

Câţiva participanţi la manifestare au proiectat cu lasere mesaje precum ”Dura lex, sed lex, Tudorel rector-ex”, ”Tudorele, cetatea Moldovei îţi cere demisia” sau ”Tudorele, reset!”

”Slugărel este în stare să mintă cu neruşinare orice instanţă europeană, pe oricine, doar ca să dea legile justiţiei. Atacă în permanenţă statul de drept. Dragnea vrea ca justiţia să se facă la partid şi Tudorel Toader îl ajută.Trebuie să plece din fruntea universităţii ieşene, să-şi dea demisia din funcţia de ministru, de rector suspendat şi de profesor”, a spus una din persoanele prezente.

Protestatarii au avut şi pancarte cu mesaje cum ar fi ”Ruşine. Tudorel Toader, misiune îndeplinită. Trei procurori şefi au fost schimbaţi” sau ”Cu Lazăr revocat, Tudorel Toader îngroapă dosarul 10 august”.

Acţiunea a fost declarată la Primăria şi Jandarmeria Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici