Mesajul unui afiş pus de USR pe un bloc din Timişoara: „PSD te vrea sărac şi dependent de partid” | FOTO

USR Timiş a montat pe un bloc din Timişoara un afiş uriaş pe care scrie „PSD te vrea sărac şi dependent de partid”, iar oamenii sunt încurajaţi să meargă la vot în data de 26 mai. PSD Timiş spune că prin această “campanie de denigrare” partidul încearcă să-i „prostească” pe oameni.

3434 afișări
Imaginea articolului Mesajul unui afiş pus de USR pe un bloc din Timişoara: „PSD te vrea sărac şi dependent de partid” | FOTO

Timişoara: „PSD te vrea sărac şi dependent de partid” – mesajul de pe un afiş pus de USR pe un bloc

Pe un bloc de pe strada Bogdăneştilor din Timişoara a apărut, recent, un afiş uriaş, care are o înălţime de opt metri, pe care scrie mesajul „PSD te vrea sărac şi dependent de partid. În 26 mai mergem la vot!”.

Fotografii cu afişul au circulat pe reţelele de socializare în ultimele zile, iar senatorul USR de Timiş Nicu Fălcoi a recunoscut că el este cel care a venit cu ideea montării acestui afiş anti-PSD înainte de campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

„Dragii mei timişoreni, eu am fost. Dacă veţi merge pe strada Bogdăneştilor, veţi vedea un afiş de 8 metri înălţime, cu un mesaj simplu: «PSD te vrea sărac». Este vorba despre sărăcia cauzată şi propagată intenţionat de către PSD. Pentru Partidul Social Democrat este un avantaj electoral direct ca cetăţenii să aibă o situaţie materială cât mai proastă. Nu vorbim despre incompetenţă, nu vorbim despre greşeli ...ci este un demers intenţionat. De aceea nu avem investiţii, nici măcar din fonduri europene. De aceea nu avem autostrăzi, nu avem spitale dotate, nu avem o educaţie decentă. Ne vor dependenţi de creşterile lor de salarii şi de pensii, care sunt mult prea mici ca să facă diferenţa”, a scris Nicu Fălcoi, pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, PSD Timiş a reacţionat printr-un comunicat, preşedintele filialei judeţene afirmând că, în acest mod, USR „arată ce poate face”.

„USR Timiş arată ce poate face. Au recunoscut că ei stau în spatele campaniei de denigrare a PSD, la Timişoara, prin intermediul unei reţele de socializare, prin «vocea» liderului USR Timiş. Aceşti aşa-zişi politicieni, deveniţi peste noapte, ne arată cum nu trebuie să se desfăşoare o campanie electorală, montând «marele afiş» împotriva PSD. (…) Le transmit, pe această cale, celor din USR faptul că timişenii nu agreează comportamente penibile de denigrare şi folosindu-le nu vor avea decât de pierdut în faţa electoratului. Pe de-o parte, le înţeleg «neplăcerea» adusă de PSD prin faptul că îşi respectă promisiunile faţă de români, care fac parte din măsurile actualului Program de Guvernare. Însă, pe de altă parte, dacă şi cei din USR sunt români şi îşi iubesc ţara, nu înţeleg de ce sunt supăraţi pe faptul că românii au salarii şi pensii mai mari şi condiţii tot mai bune de trai. Totuşi, este trist faptul că USR încearcă să prostească o ţară întreagă prin gesturi atât de mici şi penibile de manipulare, însă ei nu ştiu faptul că poporul român a fost şi va fi mereu un popor înţelept şi care nu se lasă păcălit de un grup neînsemnat de oameni”, a declarat preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici