Video METEO #azi 11 octombrie 2019: Vreme mai răcoroasă în toată ţara/ Regiunile cu cele mai scăzute temperaturi

Vremea devine mai răcoroasă în toată ţara. Maximele se vor încadra între 13 şi 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud şi est, anunţă ANM.

788 afișări

ROMANIA, VINERI

TEMPERATURI ÎN SCĂDERE, VÂNT PUTERNIC ÎN MOLDOVA

Vremea devine mai răcoroasă în toată ţara. Maximele se vor încadra între 13 şi 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud şi est. Cerul va fi variabil iar vântul va avea intensificări în zonele estice.

ROMANIA, VINERI NOAPTEA

CER MAI MULT SENIN, CEAŢĂ ÎN ZONELE JOASE

La noapte, cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla moderat iar precipitaţii slabe pot apărea izolat în centrul ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade, uşor mai scăzute în Transilvania. În zonele joase va apărea ceaţa.

BUCURESTI

VREME FRUMOASĂ ŞI CALDĂ

În Capitală, temperatura diurnă va scădea azi până la 21 de grade, dar cerul rămâne senin iar vântul va sufla slav. În week-end se încălzeşte din nou, maximele vor ajunge la 27 de grade Celsius duminică, iar cerul va fi mai mult senin. Minimele nocturne se vor încadra între 7 şi 11 grade iar spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă.

MUNTE

PLOI SLABE, VÂNT CU INTENSIFICĂRI PE CRESTE

La munte vremea va fi rece, cu cer variabil si temperaturi cuprinse între 7 şi 15 grade celsius. Sunt posibile ploi slabe izolate iar vântul va sufla cu intensificări mai ales pe crestele montane. Minimele vor fi cuprinse între -5 şi 6 grade Celsius.

TARA

VREME MAI CALDĂ ÎN WEEK-END

În acest week-end vremea devine mai caldă şi va fi frumoasă la nivelul întregii ţări. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile vor urca până la 27 de grade Celsius în Oltenia şi Muntenia iar minimele pot ajunge la -5 grade Celsius în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase din sud şi est se va semnala ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici